Vacature: Orderpicker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Wegens toenemende drukte op de retourafdeling zoeken we per direct medewerkers uit de omgeving van Stadskanaal. Ben jij per direct beschikbaar en ben je bereid om in twee diensten te werken?  Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw werkzaamheden zijn niet moeilijk, maar vereisen wel secuurheid. Je gaat namelijk in het magazijn de orders die retour komen uitpakken, controleren, schoonmaken en opnieuw klaar maken om weer verkocht te worden. Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Er wordt van jou verwacht dat je vlot en netjes kunt werken. Uiteraard wordt er opgelet dat je nooit werk doet hetgeen te zwaar is. Daarnaast staat ieders veiligheid altijd op de eerste plek.

Er wordt gewerkt in tweediensten. De diensten zijn van 06.15 uur tot 15.00 uur of van 15.15 uur tot 24.00 uur. Het is belangrijk dat je bereid bent om deze diensten te draaien. Je komt te werken in een gezellige omgeving. De muziek staat aan en als een team gaan jullie ertegenaan! De teamleiders zijn enthousiast en staan zelf op de werkvloer. Ze werken met je mee!

Functie-eisen

  • fysiek gezond
  • nauwkeurig;
  • basis beheersing van de Engelse taal;
  • flexibel in uren;
  • aanpakker

Over het bedrijf

Vanuit een strategische locatie in Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe, verzorgen zij warehousing en flexibele logistieke dienstverlening van A tot Z Voor zowel grote aantallen als voor maatwerk .

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan, waarbij je komt te werken in een leuk team met een ongedwongen werksfeer. Het  werk is in ieder geval voor de komende maanden. Daarna wordt gekeken of je doorgepland kan worden. Je krijgt van ons twee t-shirts. Heb je geen werkschoenen? Dan ontvang je deze ook van Abiant. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd, maar zal liggen tussen de € 8,00 en € 10,48. Wil jij werken bij jou in de buurt? Pak deze kans en solliciteer dan direct op de vacature "orderpicker". Heb je nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met Maarten of Ingrid van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599-65 18 08.

Deel deze vacature via