Vacature: Productiemedewerker metaal

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Sta jij aan het begin van jouw loopbaan en ben je op zoek naar een functie in de metaalindustrie? Dan hebben wij een functie voor jou waar jij je verder kunt ontwikkelen!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een productiemedewerker metaal. Wat houdt dat precies in? Bij onze opdrachtgever komt dunwandig plaatmateriaal binnen, dit wordt door jou bewerkt met een CNC machine. Dit houdt in dat jij de platen door de machine heen haalt. Deze machine staat al ingesteld, waardoor jij niet bekend hoeft te zijn met het geven van instructies en het lezen van tekeningen. Dit maakt deze functie de ideale functie voor een starter in de metaalindustrie!

Functie-eisen

  • affiniteit met metaal
  • zelfstandige werkhouding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Bedum en is gespecialiseerd in de productie van pelletkachels. Het bedrijf start dagelijks op met een kop koffie met het hele team, waarbij een gemoedelijke sfeer voorop staat. Vervolgens gaat een deel van de medewerkers naar een project toe, het andere deel gaat de werkplaats in om te zorgen dat de kachels gemaakt worden. Binnen het bedrijf werken 15 medewerkers dagelijks enthousiast op projecten, in de werkplaats of op kantoor.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd als productiemedewerker metaal. Wanneer de werkzaamheden jou en de opdrachtgever goed bevallen bestaat de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd. Jij ontvangt jouw salaris conform cao Metaal en Techniek (klein metaal), dit ligt tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan bij dit leuke, jonge bedrijf? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 16 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'productiemedewerker metaal' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via