Vacature: Zinkwerker Dak Montage Noord

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een handige aanpakker en zoek jij een functie waarbij je jouw kwaliteiten kunt laten zien? Dan zoeken wij jou voor de functie van zinkwerker!

Ter versterking van het team van Dak Montage Noord zijn wij op zoek naar een zinkwerker. Als zinkwerker voer je onderhoud- en herstelwerkzaamheden uit op de daken bij klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Jij pakt het zinkwerk op en brengt zinken dakgoten, zinken omlijstingen van dakkapellen en monumentaal zinkwerk aan. Daarnaast bekleed jij daken en gevels en zorg jij voor het zinkwerk rondom het dak. Het vak van zinkwerker is ambachtelijk werk, daarom is kwaliteit en vakmanschap belangrijk. Jouw toekomstige collega's leren je graag het vak.

Functie-eisen

  • Ervaring als zinkwerker
  • Rijbewijs B
  • Vca-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar een zinkwerker voor Dak Montage Noord uit Bedum. Dak Montage Noord is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in bitumineuze-, kunststof-, zinken-, en EPDM-dakbedekking. Het gaat hierbij om dakbedekking van daken die geen dakpannen hebben. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoudt en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land. Jouw collega's beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en onderling hebben de medewerkers altijd grote lol met elkaar.

Wat wij bieden

Wanneer je bij Dak Montage Noord aan het werk gaat kun je per direct starten. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de cao BIKUDAK en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, het exacte salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Het betreft een functie voor langere periode in een fulltime dienstverband.

Start jij binnenkort als zinkwerker bij Dak Montage Noord in Bedum? Dan vragen wij jou om te solliciteren op deze vacature voor 15 februari. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'zinkwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via