Vacature: Montage-magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een flexibele houding en wil je graag aan de slag als montage-magazijnmedewerker? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een montage-magazijnmedewerker. Het betreft een afwisselende functie met veelzijdige werkzaamheden. Het is belangrijk dat je beschikt over een flexibele houding. Je werkt zowel op de werkplaats in Leek als door heel Nederland waarbij het voor kan komen dat je meerdere dagen/nachten in de kost moet. Als montage-magazijnmedewerker werk jij mee aan een project vanaf de start tot aan het opleveren. In de buitendienst ben je zelfstandig of samen met je collega’s verantwoordelijk voor de afwerking van een project. 

Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere: Het hebben van contact met de opdrachtgever en zorgen voor een hoogwaardige afwerking van het geheel, Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden correct en op tijd worden uitgevoerd, Op locatie durf je als montagemedewerker de verantwoordelijkheid te nemen om te zorgen voor een tevreden klant en je begeleidt en ondersteunt je collega’s.

Functie-eisen

  • Je beschikt over technisch inzicht (ervaring met elektra is een pré)
  • Je hebt enige relevante werkervaring binnen de meubelbranche/verhuizingen
  • Je bent fulltime en flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gevestigd in regio Leek, is een familiebedrijf waarbij kernwaarden als samenwerking en respect voor de mens en het milieu hoog in het vaandel staat. Vanuit deze basis streven zij constant naar manieren om het meubilair nóg beter en sneller te kunnen leveren, waar en wanneer jij maar wilt. In de afgelopen jaren hebben zij flink uitgebreid en beschikken ze over een magazijn van ruim 4000m² en een kantoor mét showroom van 750m². 

Onze opdrachtgever legt als projectinrichter de focus op het inrichten van studentenhuisvesting en recreatiewoningen. Het montageteam bestaat uit jonge mensen die allemaal voldoende kennis, kunde en ervaring hebben om gezamenlijk of individueel een mooi resultaat neer te zetten.

Wat wij bieden

Wij bieden een gevarieerde en afwisselende functie voor een langere tijd. Het betreft een fulltime functie met werkdagen van maandag t/m vrijdag voor een langere periode met kans op een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds goed bevallen. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 13,- per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als montage-magazijnmedewerker in de omgeving van Leek? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Montage-magazijnmedewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via