Vacature: Verkoopadviseur Landbouwmachines

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Munnekezijl
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de landbouwsector en lijkt het je leuk om als verkoopadviseur aan de slag te gaan? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een verkoopadviseur voor landbouwmachines. Als adviseur zorg jij ervoor dat klanten een mooie nieuwe machine kopen die precies bij de klant zijn behoefte past. Jij weet alle vragen te beantwoorden om een zo goed mogelijk advies te geven. Je krijgt te maken met een uitgebreid pakket, denk hierbij aan: Transportmachines, hooibouwmachines, gazonmaaiers en zaaimachines. De verdeling van het vertegenwoordigen van de akkerbouw/veehouderij machines is 50/50. Als je voorkeur meer uitgaat naar de akkerbouw is dat geen probleem, de andere adviseur heeft namelijk een lichte voorkeur voor veehouderij.

Het betreft een uitdagende functie voor 3 tot 5 dagen in de week.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de landbouwsector
  • Communicatief vaardig
  • Georganiseerd en zelfstandig 
  • Commercieel ingesteld

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bevindt zicht op de grens van Groningen en Friesland. Het betreft een modern bedrijf dat gericht is op de vernieuwende markt. De werkplaats wordt bezet door diverse monteurs met diverse specialiteiten, die constant worden bijgeschoold. In de ruime werkplaats kunnen ze meerdere grote machines repareren en klaarmaken. 

Onze opdrachtgever hanteert een platte organisatiestructuur, de eigenaren zijn namelijk zelf ook monteurs of verkopers.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende afwisselende functie van 3 tot 5 dagen per week! Salaris is conform de cao metaal en techniek en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als verkoop adviseur? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Verkoop adviseur " kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via