Vacature: Meewerkend Voorman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoMboHboVwoWo

Over de functie

Kun jij goed het overzicht bewaren en weet je van aanpakken? Dan is de rol van Meewerkend Voorman misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een ervaren meewerkend voorman. Jij bent als meewerkend voorman een belangrijke schakel in het productieproces. Jij zorgt er namelijk voor dat het productieproces zo efficiënt en goed mogelijk verloopt en zorg je voor kwalitatief hoogstaande elementen. Werkzaamheden uit jouw takenpakket als meewerkend voorman zijn onder andere: Het organiseren van de werkzaamheden in de productiebaan, het geven van leiding aan de productiemedewerkers, het inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers  en het produceren van de prefab betonelementen in overeenstemming met de tekeningen en de instructies.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als meewerkend voorman of in een vergelijkbare functie
  • Je hebt ervaring in de betonindustrie.
  • Je kunt tekeningen lezen
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en bent communicatief vaardig
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, aanvullende talen zijn een bonus

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van architectonische prefab betonelementen. Zij maken uitdagende, op maat gemaakte producten. Ze houden ervan om op maat gemaakte producten te produceren en kiezen er bewust voor om weinig tot geen massaproductie te produceren. Het bedrijf is te omschrijven als een kleine, platte organisatie met ca 50 fte. Ondanks dat het geen familiebedrijf is, is dit wel het heersende gevoel onder de collega’s.

Wat wij bieden

Wij bieden een gevarieerde functie voor minimaal een half jaar en bij wederzijds goed bevallen de mogelijkheid op een vast contract bij onze opdrachtgever. Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag waarbij soms ook de zaterdag gewerkt moet worden. Jouw salaris ligt tussen de € 14,- en € 17,- per uur afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en is conform de CAO betonproductenindustrie.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Meewerkend voorman in de omgeving van Groningen? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari 2022. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Meewerkend voorman' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via