Vacature: Schoonmaakmedewerker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij netjes en georganiseerd ingesteld en ben jij opzoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan is deze vacature als schoonmaakmedewerker misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de omgeving van Groningen. Het gaat om het schoonmaken van een bedrijfspand. Denk hierbij aan het schoonmaken van de kantine, het kantoor en het sanitair. 

Het schoonmaken vind plaats op de zaterdag en zondag. De werkzaamheden duren ongeveer 2 uur per dag, wat dus uitkomt op 4 uur per weekend. Dit zorgt ervoor dat de baan ideaal te combineren is met school of ander werk

Functie-eisen

  • Ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • Zaterdag en zondag beschikbaar 
  • Woonachtig in Groningen of omgeving

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die diverse professionele schoonmaakdiensten biedt. Het team van schoonmakers heeft jarenlange ervaring in het schoonhouden van diverse panden en objecten. Ze werken voor zowel particulieren als ondernemers.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan voor ongeveer 4 uur per week. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur zijn (bij volwassenloon).

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaakmedewerker in de stad Groningen? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'schoonmaakmedewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via