Vacature: Heftruckchauffeur vrijdag

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Lijkt het je leuk om in de logistieke sector te werken en heb je ervaring als heftruckchauffeur? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een medewerker die ervaring heeft met de heftruck en/of pompkar. Jij gaat aan de slag in de vestging Groningen. Werkdagen zijn vrijdag en indien nodig ook zaterdag. Elke week word er gekeken op vrijdag of het nodig is om zaterdag ook nog te werken in verband met de drukte. Een flexibele houding is dus belangrijk! 

Het werk is dus elke vrijdag en soms ook zaterdag, daarom is deze baan ideaal te combineren met school of ander werk.

Functie-eisen

  • Ervaring op een heftruck en/of met een pompkar
  • Iedere vrijdag beschikbaar (en ook iedere/de meeste zaterdagen)

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een innovatieve logistieke dienstverlener met een breed aanbod van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, opslag en overslag. Ze onderscheiden zich door middel van het ontwerpen van totaaloplossingen voor de gehele goederenstroom, van fabrikant tot eindgebruiker. Klanten zijn importeurs, exporteurs en fabrikanten die behoefte hebben aan een gemotiveerde partner met een modern logistiek systeem. Het bedrijf is actief in Europa, Noord Amerika en Azië en schuwen de rest van de wereld zeker niet. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als heftruckchauffeur waarin je parttime aan het werk kunt. Jouw salaris ligt hierbij tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de heftruckchauffeur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "heftruckchauffeur"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via