Vacature: Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen en vind jij het fijn om er voor te zorgen dat mensen hun vuil weer kwijt kunnen? Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) is op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever HRM is opzoek naar een belader. Jij bent samen met de chauffeur en je collega belader verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeente Westerkwartier. Het is een gerespecteerde en vooral gewaardeerde baan. Jij zorgt er namelijk voor dat de mensen in de gemeente Westerkwartier hun afval kwijt kunnen en de straten mooi schoon blijven! Belangrijk is dat je fysiek in orde bent en je het leuk vind om in de buitenlucht bezig te zijn.

Het betreft een fulltime functie als belader (32 uur ook mogelijk) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Woon achtend in de gemeente Westerkwartier

Over het bedrijf

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van unieke inzamelauto's kunnen ze negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Zo zorgen ze ervoor dat alles netjes gescheiden blijft!

Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid behoort. Jouw bruto uurloon is in overleg te bepalen!

Ben jij de belader waar Hoeksema Regionale Milieudiensten naar opzoek is? Solliciteer dan uiterlijk 7 Februari! Voor vragen of meer informatie over de vacature "Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via