Vacature: Allround trekkerchauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een echte allround trekkerchauffeur met passie voor het vak? Dan hebben wij een passende vacature voor jou!

Wij zijn op zoek naar een allround trekkerchauffeur voor een loonbedrijf uit de omgeving van Bedum. Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het uitvoeren van klepel- en transportwerkzaamheden, maar in drukke periodes spring jij zonder problemen bij in de andere werkzaamheden, zoals tijdens de grasoogst in het hoogseizoen.

Functie-eisen

  • Rijbewijs T
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een loonbedrijf met zo'n 25 man personeel. Het bedrijf is gevestigd aan de rand van Groningen. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn zowel in het groen als grijs en gebeuren zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor grote aannemers op bouwlocaties. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen materieel. Werkplezier en sociaal ondernemerschap kenmerken de organisatie, hierbij is het maken van winst geen doel op zich. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als allround trekkerchauffeur, waarbij jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Onze opdrachtgever denkt namelijk mee met jou en jouw wensen! Je ontvangt salaris conform de cao Groen, Grond- en Infrastructuur, wat ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring in het vak. 

Wil jij de gezellige vrijdagmiddagborrels die dit bedrijf wekelijks organiseert niet missen? Reageer dan op deze vacature voor 13 februari. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround trekkerchauffeur'? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via