Vacature: Elektromonteur Woningbouw

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Wil jij graag een team van elektromonteurs versterken? Kun jij daarnaast perfect tekeningen lezen en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is de functie elektromonteur woningbouw in de omgeving van Joure zeker iets voor jou!

Jij gaat als elektromonteur aan de slag in de woningbouw, jij bent gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren en/of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Je gaat aan de slag bij diverse projecten, maar zult voornamelijk bezig zijn met de renovatie in de woningbouw en verbouwing van monumentale panden. Dit beroep is jou op het lijf geschreven en opdrachtgevers zijn altijd erg tevreden als jij weer vertrekt! Ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou!

Functie-eisen

  • Ervaring als 1e monteur in de woningbouw
  • Mbo 1e monteur elektronische installaties niveau 3
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • Rijbewijs B en eigen vervoer 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een allround bedrijf dat al jarenlang in de installatietechniek zit. Het is een familiebedrijf en je zult komen te werken in een hecht team. Bij het bedrijf is er genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling. Er heerst een prettige werksfeer met korte lijntjes naar de werkvoorbereider, planner en ook met de afdeling personeelszaken kun je altijd snel schakelen. Je bent echt onderdeel van een team, vanaf dag 1 zal jij je welkom voelen.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie waar je voor langere tijd aan de slag kunt Afhankelijk van jouw ervaring zal je tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur verdienen. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur. Voldoe jij aan alle eisen? Bij gebleken geschiktheid is een jaarcontract bij Abiant één van de mogelijkheden.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 12 februari! Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Elektromonteur woningbouw'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via