Vacature: Schoonmaker Eemshaven

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaker in de Eemshaven die graag de handen uit de mouwen wil steken en wil komen schoonmaken. De werkzaamheden zijn voor langere tijd en voor een leuke opdrachtgever. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

De werktijden zijn vijf keer per week 1,5 uur. Tijden kan je indelen, want dit mag voor, na of tijdens werktijd. In totaal betreft de functie dus 7,5 uur per week. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het kantoor. Jouw takenpakket bestaat dus uit het schoonmaken van de toiletten, de kantine, bureaus, vloeren (stofwissen, moppen, stofzuigen).

Functie-eisen

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je kan van maandag t/m vrijdag werken
  • Je bent woonachtig in omgeving Eemshaven
  • Je hebt ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste- als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan voor 7,5 uur per week. Je krijgt tussen de €10 en €13 per uur betaald, conform schoonmaak CAO. Bij wederzijds goed bevallen bieden wij een baan voor een langere periode.

Ben jij een harde werker, vind je het leuk om op een vaste locatie te werken en verantwoordelijk te zijn voor de schoonmaak van je pand? Wacht niet langer en solliciteer! Solliciteren kan tot en met 6 februari. Voor vragen of meer informatie kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via