Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren melker en heb je op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond nog tijd? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn.

Op de maandag-, dinsdag- en vrijdagavond pak jij de melkbeurten op. Om 17.00 uur neem jij de koeien mee richting de melkstal en zorg je ervoor dat alle 120 koeien gemolken worden in een 2x7 visgraat melkstal. Na afloop zorg je dat de melkput netjes en schoon achtergelaten wordt voor de volgende melkbeurt.

Functie-eisen

  • ervaren melker

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving van Overschild waarbij je gaat melken in een 2x7 visgraat melkstal. Je melkt ongeveer 120 koeien. Daarnaast is er ook nog jongvee.

Wat wij bieden

Voor deze werkzaamheden bieden we jou een salaris tussen de € 10,- en de € 12,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar, dan wordt er een leeftijdsafhankelijk salaris vastgesteld. Uiteraard krijg je ook een reiskostenvergoeding. Deze functie is voor 3 avonden per week, á 2,5 uur per melking.

Ben jij de avondmelker die wij zoeken? Reageer dan voor 24 februari. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer: 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via