Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren melker en ben je op zoek naar extra uren op flexibele basis? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Wij zijn ter versterking van het huidige team op zoek naar een ervaren melker. Je rooster wordt vooraf vast gelegd waardoor je wekelijks 3 melkbeurten kunt oppakken die jou uitkomen. Als ervaren melker begint jouw dienst met het ophalen van de koeien, waarna ze met een 2x 14 swing over worden gemolken. Als ervaren melker zorg jij ervoor dat de koeien tijdig gemolken worden.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring
  • rijbewijs B + eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveehouderij met zo’n 140 koeien. Ter uitbreiding van het huidige team zijn zij op zoek naar ondersteuning in de pool van melkers. Je werkt op dit bedrijf voornamelijk zelfstandig, maar mocht je vragen hebben is de eigenaar van het bedrijf uiteraard aanwezig.

Wat wij bieden

Als zelfstandig melker wordt je beloond conform cao dierhouderij, productiegericht en ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,- en 13,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij liever vandaag dan morgen aan de slag als ervaren melker? Solliciteer dan voor 26 februari!  Wil je meer informatie en/of heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via