Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bij jij een ervaren gevelspecialist of wil je het vak als gevelspecialist graag leren? Ga dan aan het werk bij onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden! 

Als gevelspecialist heb je een divers takenpakket. Je houdt je onder andere bezig met voeg- en metselwerkzaamheden, het herstellen van scheuren, betonreparaties en gevelschoonmaak. Veelal voer je de klussen uit samen met collega’s maar het kan ook voorkomen dat je alleen naar een klus gaat. Vanzelfsprekend heb je voor deze functie geen hoogtevrees. Als gevelspecialist denk je in oplossingen en ga je geen enkele uitdaging uit de weg! In deze functie ga jij zeker eer van je werk hebben!

Functie-eisen

  • werkervaring als gevelspecialist of gemotiveerd zijn om het vak te leren 
  • rijbewijs B en/of C

Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat. Indien je dit certificaat niet (meer) hebt dan biedt Abiant jou een dagcursus aan. 


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf in de provincie Friesland. Het bedrijf heeft een uitgebreid pakket van diensten zoals: schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, gevelrenovatie en betonrenovatie. Het bedrijf is werkzaam voor onder andere woningcorporaties, overheid, zorginstellingen, maar ook particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij goed functioneren biedt het bedrijf doorgroeimogelijkheden aan. Daarnaast is er ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het bruto uurloon ligt tussen de € 13,00 en € 15,00 conform de cao schoonmaak. 

Ben jij dé kandidaat voor deze leuke vacature Gevelspecialist? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40. Je kunt tot 11 februari reageren op deze vacature. 

Deel deze vacature via