Vacature: Montagemedewerker hout

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij weet als geen andere hoe je met hout omgaat! Een baan langere tijd met een contract in het vooruitzicht klinkt jou als muziek in de oren. Wij zoeken voor een timmerfabriek uit Joure een montagemedewerker hout. Doordat je op verschillende afdelingen werkzaam zult zijn ben je allround inzetbaar en is elke dag weer een feestje op het werk!

Je heb een super diverse job waarbij je verschillende werkzaamheden hebt. Jij zult ervoor zorgen dat je jouw collega’s het werk een stuk makkelijker maakt. Jij assisteert met de machines, ruimt het hout op, zorgt dat werkplekken netjes en veilig zijn maar je leert ook steeds meer bij over de machines zodat je allround inzetbaar bent bij voorbeeld ziekte en vakanties. In de fabriek produceren ze kozijnen, ramen en deuren aan de hand van een tekening. Naast dat je werkzaam bent in de fabriek kan het voorkomen dat je iets op moet halen of juist weg moet brengen bij een klant. Het zou hierom fijn zijn als je een rijbewijs BE hebt, maar dit is natuurlijk later ook nog wel te halen! De wil om te leren is bij onze opdrachtgever het aller belangrijkste. Als jij wil, dan komt de rest vanzelf! Samen zullen jullie kijken naar de beste plek in de fabriek en vanuit daar ontwikkel je verder.

Functie-eisen

  • BE rijbewijs (bij voorkeur)
  • Affiniteit met hout
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf uit Joure. Ze maken unieke producten en staan voor kwaliteit. Er zijn ongeveer 10 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Het team is super enthousiast en omdat jij er bij komt maak je hun werk een stuk gemakkelijker! Een win win situatie dus. Het bedrijf is op vrijdagmiddag dicht, dus je hebt ook al mooi vroeg weekend op vrijdag!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan aan voor een langere periode. Het salaris zin conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn.

Wordt jij enthousiast van de functie montagemedewerker hout? Solliciteer dan voor 12 februari en wie weet sta jij volgende week al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via