Vacature: Financieel administrateur

  • Salaris Tussen € 2200,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Zoek jij een leuke uitdagende functie in de administratie waar jij mee kan denken in strategische en financiële beslissingen? Dan is deze uitdagende functie als financieel administrateur perfect voor jou! Je komt te werken in een bloeiend en groeiend bedrijf in Joure! Meer weten? We vertellen je graag meer. 

Als financieel administrateur ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, het controleren van rapportages en zorg je ervoor dat je samen met het MT alles scherp in het zicht brengt en houdt zodat er volop kansen en mogelijkheden worden gesignaleerd. Door duidelijke rapportages weet je orde te scheppen en bij te dragen aan een perfecte financiële afdeling. Je kunt wel zeggen dat je werkzaamheden super allround zijn, je ondersteund collega's met vragen over financiële vraagstukken maar ook in verzekeringszaken en leasecontracten voel jij je helemaal thuis. Andere taken waar je nog aan kunt denken zijn, debiteuren/crediteuren beheer, grootboekadministratie , factuurcontroles, jaarrapportages, kostprijsberekeningen en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de verwerking van gewerkte uren. Kortom een pittige functie met veel uitdagingen en groeimogelijkheden.

Functie-eisen

  • kennis van wet en regelgeving
  • ervaring als financieel administrateur 
  • bereid tot het volgen van scholing
  • MBO 4 / HBO denk en werkniveau 
  • ervaring met Microsoft Office

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Momenteel zijn ze op zoek naar versterking in hun team voor de financiële afdeling. Voor zowel vaste- als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring en ligt tussen € 2200,- en € 2600,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Start jij 2022 met een baan die uitzicht biedt op een vaste aanstelling? Laat het ons weten en stuur ons uiterlijk 13 februari jouw CV inclusief een motivatie. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Joure. Wij vertellen jou graag meer over onze opdrachtgever en de functie van financieel administrateur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via