Vacature: Stagiair Abiant Leek

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Volg jij een hbo opleiding en ben je per Februari op zoek naar een leuke, leerzame stageplek voor minimaal 4 maanden? Wij zijn opzoek naar jou!

Voor onze vestiging in Leek zijn wij op zoek naar een hbo student die vanaf februari een uitdagende, leerzame stage wil volgen. Het betreft een stage van minimaal 4 maanden. Ons gezellige team bestaat uit 7 personen: een meewerkend vestigingsleider, twee accountmanagers, drie planners en een commercieel medewerker binnendienst. Iedereen heeft zijn eigen takenpakket, maar dit loopt ook deels in elkaar over. We werken elke dag veel samen. Als stagiair zal je ieder van ons ondersteunen en zelf zoveel mogelijk meedraaien. Zo krijg je van alle functies wat mee en is je stage lekker divers! Ruimte voor het uitvoeren van een eigen onderzoek is er natuurlijk ook. We denken dan graag met je mee over het onderwerp.

Als stagiair ga jij zoveel mogelijk de planning ondersteunen. Bijvoorbeeld het matchen en plannen van uitzendkrachten met de opdrachtgevers, het schrijven en online zetten van vacatures, het houden van intakegesprekken, medewerkers en klanten telefonisch te woord staan, administratie werkzaamheden uitvoeren en nog veel meer.

Deze vacature is geschreven door de huidige stagiair en ik kan deze stage alleen maar aanraden! Het team in Leek is een hardwerkend en humoristisch team dat jou van alles kan leren. In overleg is er ook van alles mogelijk, bijvoorbeeld een dag meelopen met de accountmanager of een kijkje nemen op de marketingafdeling. Mijn stageperiode zit er bijna op en ik kan terug kijken op een zeer leerzame en leuke stage waarbij ik ondanks corona veel op het kantoor kon werken.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een hbo student die opzoek is naar een leuke stageplek. Volg jij een opleiding richting HRM, MER of Commerciële Economie? Dan is deze functie vast iets voor jou!. Volg je een heel ander soort hbo opleiding, maar ben je wel geïnteresseerd in de stage bij ons in Leek? Dan horen we ook graag van je. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt en je computersystemen snel eigen maakt.

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Job coaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Onze medewerkers en opdrachtgevers komen uit de gemeenten Westerkwartier en Het Hogeland. Een uitgestrekt gebied met veel diversiteit: agrarisch, productie, groen, noem maar op! Op dit moment hebben we dan ook vacatures uitstaan van calculator milieutechniek tot schilder en van medewerker akkerbouw tot inkoper grote machines.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leerzame, leuke stageplaats met een divers takenpakket voor vier maanden of langer. Voor jouw inzet ontvang je een mooie stagevergoeding en reiskosten. 

Word jij enthousiast van de vacature "Stagiaire Abiant Leek" en ben je per februari 2022 beschikbaar? Neem dan snel contact op met Peter Jan Krijgsheld, vestigingsleider. Je kunt hem bereiken op 06 50 50 81 27. Direct solliciteren via de button kan natuurlijk ook!

Deel deze vacature via