Vacature: Belader Gemeente Noordenveld

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Houd jij ervan om in de buitenlucht te werken en ben je opzoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan is belader bij gemeente Noordenveld misschien wel iets voor jou!

De Gemeente Noordenveld is met spoed opzoek naar een belader! Jij zorgt samen met de andere belader en de chauffeur ervoor dat de straten schoon blijven. Het is van belang dat je als belader fysiek in orde bent, dit omdat het soms aardig aanpoten kan zijn. De chauffeur rijdt samen met jou en je collega belader door de gemeente om containers en zakken vuil op te halen. Het werk als belader is een enorm gewaardeerde baan, jij zorgt er tenslotte voor dat de straten schoon blijven en de mensen hun afval kwijt kunnen.

Het werk is om de week, dat wil zeggen dat je de ene week vrij bent en de andere week weer aan het werk gaat. Deze cyclus herhaalt zich continu.

Functie-eisen

  • Om de week beschikbaar
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Fysiek in orde

Over het bedrijf

De Gemeente Noordenveld is dé gemeente in het Noorden van de provincie Drenthe, ontstaan door de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1998. Noordenveld bestaat uit de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden. De naam van de gemeente is ontleend aan het historische dingspel Noordenveld. De gemeente kent bijna 32.000 inwoners en jij zorgt voor een heel aantal van deze inwoners voor lege containers!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan in de buitenlucht bij de Gemeente Noordenveld. Je salaris is marktconform en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de belader waar de gemeente naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 14 Februari. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'belader Gemeente Noordenveld'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via