Vacature: Monteur keukens

  • Salaris Tussen € 2425,- en € 2653,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als ze aan jou vragen wat je het mooiste vind om te doen is het zonder twijfel keukens monteren. Je gaat het hele land door en elke dag is weer een schitterende uitdaging om de klus te klaren. Je vertrekt vanuit Heerenveen en bent veelal zelfstandig op pad. Lekker je eigen ding doen en klanten blij maken!  Word jij blij van deze vacature? Lees gerust verder en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij onze opdrachtgever.

Als keukenmonteur ben je veelal zelfstandig op pad om keukens te monteren bij de klanten thuis. Je bent daarom ook degene met wie de klant snel schakelt als er problemen zijn en jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je werk zal grotendeels bestaan uit het monteren van keukens, maar het is ook mogelijk dat je nog bijspringt bij werkzaamheden die op dat moment op je pad komen. Hierbij kun je denken aan het monteren van kranen, keukenonderdelen en bijvoorbeeld kasten. Het is voor jou geen enkel probleem om zelfstandig op pad te zijn. Je ziet het werk en klaart de klus. Als de keuken geplaatst is, check je nog even bij de klant of ze voor de volle 100 % tevreden zijn! Als zij dat zijn dan is jouw dag in ieder geval een top dag! Op naar Heerenveen om de bus weer in te leveren. Bij een wederzijds vertrouwen krijg je de bus mee naar huis zodat je sneller te plaats bent op de klus.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • ervaring met het monteren van keukens
  • VCA-certificaat (bereid om te halen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied betreft voornamelijk Noord-Nederland met af en toe een uitschieter naar het midden van het land. De keukens zijn van diverse merken en er wordt voor elke klant een passende keuken gezocht! Er wordt ook meegewerkt aan grote projecten waarbij tientallen keukens op het juiste moment moeten worden geplaatst conform planning. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf die er met zijn alles voor de volle 200% voor gaan! Je maakt deel uit van een groep hechte collega's die perfect op elkaar ingespeeld zijn.

Wat wij bieden

Je kunt per direct fulltime aan de slag. 32 of 36 uur is bespreekbaar bij onze opdrachtgever. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, ligt een contract voor onbepaalde tijd in het vooruitzicht. behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Meubelindustrie & Meubileringsbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 2425,- en € 2653,- bruto per maand zijn bij een fulltime dienstverband.

Zie jij je zelf al als Monteur keukens op pad gaan? Solliciteer dan voor 14 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Monteur keukens'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via