Vacature: Medewerker bouw C rijbewijs

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het fantastisch om je steentje bij te dragen in de bouw? In deze combifunctie ben je inzetbaar als chauffeur maar je bent ook volop aan het werk als bouwassistent. Ideaal en super afwisselend! We zoeken namelijk voor een opdrachtgever uit Lemmer een bouwplaatsmedewerker die ook in het bezit is van een Rijbewijs C. Iets voor jou?

Als bouwmedewerker heb je een afwisselende functie. Je werkt op de bouw en je vervoert de materialen die nodig zijn op de bouw. Je bent een belangrijke speler in het team, want zonder jou komen de materialen immers niet op de bouwplaats aan! Op de bouw ben je aan de slag met het plaatsen van heipalen en alles daar  om heen. Hierbij kun je denken aan heien, boren, en randzaken. Als het project klaar is rijd jij vervolgens de vrachtwagen weer naar huis. Mocht het project nog niet klaar zijn, dan rijd je met de bedrijfsbus weer terug naar Lemmer en ga je de volgende dag ook in de bedrijfsbus naar het project. Vanwege toenemende drukte zijn ze per direct op zoek naar een bouwplaatsmedewerker. Er is volop werk en je kunt daarom op korte termijn al starten!  

Om als bouwplaatsmedewerker aan de slag te kunnen dien je in bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat. Heb je dit niet? Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen(op onze kosten), nodigen wij jou ook zeker uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • rijbewijs C (bij voorkeur)
  • affiniteit met bouw
  • rijbewijs B en eigen vervoer naar Lemmer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd super efficiënt te werk. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers die al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. Je komt te werken in een hecht team. Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Voldoe jij aan de eisen? Bij gebleken geschiktheid bieden we jou een jaarcontract. Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 12,09 en € 16,15 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op minimaal €12,09 na een half jaar werken zit je op €13,44 en na een jaar groei je door naar € 16,15 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanneer er sprake is van overwerk. Ook de vakanties zijn dik voor elkaar. Je hebt 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie.

Is het werk op de bouw jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 14 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker bouw C rijbewijs'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.  

Deel deze vacature via