Vacature: Schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 23 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke schoonmaakklus? Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we in Leeuwarden en omstreken een meerdere medewerkers die vooral kantoorpanden er weer spik en pan uit wil laten zien! Ben jij de enthousiaste schoonmaker die we zoeken?  

Er zijn verschillende projecten waar jij je handen uit de mouwen kunt steken. De projecten zijn vooral in Leeuwarden en de omliggende dorpen. Jij geeft aan wanneer en hoeveel je wil werken, dan wordt daar een passend schoonmaakproject bij gezocht. Dus mocht je meer uren willen maken, is dit in overleg met onze opdrachtgever zeker bespreekbaar. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het stoffen, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair. Het is gewenst als je wat ervaring hebt opgedaan maar er zijn ook opties voor iemand die nog geen ervaring heeft met het schoonmaken van kantoren. Enthousiast geworden? We komen graag in contact.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • gemotiveerd
  • oog voor detail

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf in de omgeving van Leeuwarden waarbij je je zeker thuis zult gaan voelen. Er werken ongeveer 50 medewerkers, de planning geeft elke schoonmaker een project op maat. In de schoonmaak ben je altijd zelfstandig aan het werk maar je zult je toch deel voelen van het team. Bij elke opdracht zal je eerst ingewerkt worden door een collega.

Wat wij bieden

Je krijgt een schoonmaakproject op maat. Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,44 en € 13,05 bruto per uur zijn, afhankelijk van je ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Leeuwarden en omstreken? Solliciteer dan voor 10 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden, telefonisch te bereiken op 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via