Vacature: Meewerkend voorman groen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij toe aan de volgende stap in het groen? Lees dan verder voor de vacature 'meewerkend voorman groen'!

Als meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van een of meerdere groenprojecten. Bij deze projecten is het belangrijk dat je deze uitvoert aan de hand van de werkomschrijving, de planning, het budget en de tekeningen, zodat de projecten volgens afspraak met de opdrachtgever worden uitgevoerd. Dit doe je samen met jouw collega's en externe vakspecialisten. Daarnaast onderhoud jij ook contact over de voortgang van projecten met de opdrachtgevers, hiervoor is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Kortom: een baan in de buitenlucht met verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

  • leidinggevende capaciteiten
  • groene kennis
  • zelfstandige werkhouding
  • communicatief en administratief sterk

Over het bedrijf

Het groenvoorzieningsbedrijf is gevestigd in de omgeving van Bedum en is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote organisatie in de groenvoorziening. Onder andere waterschappen, gemeenten, natuurorganisaties, recreatieparken en bedrijven behoren tot de klanten van het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wanneer jij in deze leuke, uitdagende functie stapt bieden we jou een fulltime baan met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast werk je in een enthousiast team met fijne collega's. Uiteraard ontvang je een salaris conform de cao Hoveniersbedrijven, dat afhankelijk van jouw kennis en ervaring ligt tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb jij zin om in deze afwisselende functie aan het werk te gaan? Reageer dan voor 18 februari op deze vacature en start binnenkort als meewerkend voorman groen! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'meewerkend voorman groen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via