Vacature: Bijbaan Opbouwmedewerker Kwekerij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een bijbaan naast je school/studie? Ben jij een aantal dagen per week beschikbaar? Word dan onze opbouwmedewerker kwekerij!

Voor een kwekerij in Sappemeer zoeken wij een opbouwmedewerker voor de logistieke afdeling. Buiten schooltijden ga je aan de slag met het opbouwen van de logistieke karren van de kwekerij. Jij plaatst de staanders op het onderstel en legt de planken, ook wel denen genoemd, op de juiste plek / hoogte. Wanneer jij ze goed hebt opgebouwd kunnen jouw collega's van de kwekerij de potten er op kwijt zodat het eindproduct getransporteerd kan worden. 

Omdat het bespreekbaar is hoeveel dagen een kandidaat komt werken en het ook na schooltijd kan, is het een ideale baan voor studenten en scholieren.

Functie-eisen

  • fysiek in orde
  • flexibel inzetbaar
  • minimaal 2 dagen per week beschikbaar (na schooltijd)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde kwekerij met diverse locaties rondom Hoogezand / Sappemeer. Op jouw afdeling werk je samen met een klein team aan het opbouwen van de karren. Gezellig hard werken is het motto en de flexibiliteit past zowel jou als de opdrachtgever erg goed.

Wat wij bieden

Je gaat flexibel aan het werk, dus ontvang je ook een flexibel contract. Je kunt rekenen op een salaris tussen de € 10,- en de € 11,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk percentage van het genoemde salaris. 

Zoek jij een bijbaan en ben jij onze kandidaat voor de vacature? Aarzel dan niet en reageer voor 25 februari op deze vacature 'opbouwmedewerker kwekerij'. Reageer je liever telefonisch of heb je nog vragen? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via