Vacature: Parttime medewerker zaagmachine

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Finsterwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen en ben je op zoek naar een parttime baan voor 3 dagen per week? Lees dan snel verder!

Als medewerker zaagmachine ben je een echte aanpakker en ga jij je bezig houden met het doormidden zagen van planken. Het doorzagen van de planken doe je met behulp van een lintzaagmachine.
Het gaat hierbij om repeterende werkzaamheden welke fysiek redelijk aan de maat zijn, doordat je de lange planken moet tillen en in de lengte moet doorzagen.

Functie-eisen

  • fysiek sterk
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf met een open en informele werksfeer. Je krijgt binnen het bedrijf ruimte voor inbreng en de mogelijkheid om door te kunnen groeien wanneer je dit wenst.

Wat wij bieden

Wij bieden jou in de functie van medewerker zaagmachine 3 dagen per week van 08.00 uur tot 16.00 uur een job aan voor langere periode. Je werkdagen zijn in overleg vast te stellen met de opdrachtgever. Het salaris zal conform cao houtverwerkende industrie. Dit zal liggen tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur.

Wordt jij enthousiast van de functie medewerker zaagmachine? Solliciteer dan voor 26 februari en wie weet sta jij volgende week al in de fabriek!  Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via