Vacature: Assistent houtbewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij iemand die uit het juiste hout is gesneden? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Niet zomaar productiewerk, maar productiewerk in de houtindustrie! Dat is wat jou aanspreekt, omdat jij uit het juiste hout gesneden bent klaar om jouw steentje bij te dragen aan een team van hardwerkende collega's. Jij hebt een verantwoordelijke taak in het productieproces, de werkzaamheden bestaan o.a. uit beschadigde kozijnen bijverven, lijmresten verwijderen die op de kozijnen zitten, de loodsen netjes houden, etc. 

Functie-eisen

  • je bent een echte aanpakker
  • je bent bereid om in de toekomst een opleiding te volgen
  • je kunt netjes werken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een middelgrote timmerfabriek in de omgeving van Winschoten waar ze kozijnen en houtskeletpanelen maken. Het is een net bedrijf en streeft continu naar hoogwaardige kwaliteit waarbij jouw vakmanschap van groot belang is. Samen met ongeveer 20 collega's maak jij de producten waar de klant om vraagt.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 en 17:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als assistent houtbewerker verdien je tussen de € 11,- en € 12,- bruto per uur conform cao.

Heb je interesse in deze vacature 'assistent houtbewerker' of heb je er nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Solliciteren kan tot 25 februari en voor contact of vragen kun je bellen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via