Vacature: Timmerman Houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij affiniteit met hout? Wil jij graag een carrière als timmerman in de houtskeletbouw? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Drachten zijn wij op zoek naar een (ervaren) timmerman houtskeletbouw!

Als timmerman in de houtskeletbouw werk je voornamelijk in de montage van de houtskeletbouw voor woningen. Tevens monteer je kappen en wanden en breng jij diverse soorten gevelbetimmering aan en plaats je gootrekken. Naast deze werkzaamheden behoort het plaatsen van prefab bergingen en carports ook tot je takenpakket. Ben jij een startende timmerman en gemotiveerd om te leren? Jou collega's leren je graag de fijne kneepjes van het vak.  We bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • aanpakkers mentaliteit 
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen) 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aannemen van timmerwerken. Het bedrijf, met ongeveer 30 medewerkers, is gevestigd in de omgeving van Drachten.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd ook tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal conform de cao Bouwnijverheid tussen de €10,85 en €17,23 bruto per uur liggen. 

Ben jij enthousiast geworden van de vacature timmerman? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren op de vacature Timmerman houtskeletbouw kan tot 14 februari. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via