Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag direct resultaat zien van je werk? Zorg jij er met plezier voor dat ramen en kozijnen weer blinken? Ga dan aan de slag als glazenwasser in Leeuwarden!

Jouw dag begint met het doornemen van de werkzaamheden samen met je collega's. Als glazenwasser kom jij op veel verschillende locaties. Onze opdrachtgever biedt namelijk diensten aan zowel bedrijven als particulieren. De ene dag ga jij de ladder op om de ramen en kozijnen van een huis schoon te maken en de andere dag sta jij in een hoogwerker om een flatgebouw weer te laten blinken. Voor deze functie is het dus belangrijk dat werken op hoogte geen probleem is. Je werkt zowel zelfstandig als samen met je collega's op een klus. Je krijgt dan een bedrijfsauto, gevuld met materialen, mee die je nodig hebt als glazenwasser.

Functie-eisen

  • Rijbewijs b
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week en je werkt van maandag tot en met vrijdag. Een werkweek van 4 dagen is ook bespreekbaar. Het bruto uurloon dat je gaat verdienen ligt tussen de € 11,50 en € 13,50 conform de cao schoonmaak. He zou mooi zijn als je een vca-certificaat hebt, mocht je deze niet hebben dan zorgt Abiant er voor dat je deze in één dag kunt behalen.

Lijkt het jou leuk om als glazenwasser aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt tot uiterlijk 14 februari solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via