Vacature: Commercieel medewerker binnendienst Abiant Bedum

 • Salaris 2.445 tot 3.120
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Bedum
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

In de functie van commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de accountmanager met haar salestrajecten. Je kan hier denken aan het opstellen van offertes en aanleveren van rapportages. Sales is pas succesvol afgerond wanneer de vacature bij onze opdrachtgever is vervuld. Jij gaat daarom op zoek naar de best passende medewerker. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen naar een pakkende en wervende vacature tekst. Dit doe je in nauwe samenwerking met de personeelsplanners, zodat jullie gezamenlijk alle vacatures weten in te vullen. Een juiste administratieve afwikkeling hoort hier natuurlijk bij. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Je steekt graag de handen uit de mouwen, denkt in mogelijkheden en werkt gestructureerd. Het kost je geen enkele moeite om je sociaal op te stellen en afspraken na te komen. Van nature ben je een stevige gesprekspartner en een weerwoord schrikt je niet af. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor humor. 
Verder beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden 
 • kennis van de sectoren waarin Abiant actief is een pré
 • een ‘vlotte pen’ om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media en diverse applicaties
 • bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche 

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. 
Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie. 

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
 • afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen € 2.445,- en max. € 3.120,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten) 
 • 26 vakantiedagen en 13 dagen compensatieverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband
 • winstuitkering, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, smartphone en laptop, goede pensioenvoorzieningen
Deel deze vacature via