Vacature: Grondwerker GWW

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag samen en zit jij nooit stil? Dan is deze vacature als grondwerker in omgeving Groningen helemaal iets voor jou! Samen met je collega grondwerkers en kraanmachinisten ga jij te werk op verschillende projecten in de buurt van Groningen. Je legt en verwijdert leidingen, kabels, riolering en glasvezelnetwerken. Verder herstel je bestratingen of help je de kraanmachinist of voer je zelf kraanwerkzaamheden uit. Jij wilt graag snel en goed resultaat zien in het werk. En dat is waarom deze vacature als grondwerker helemaal geschikt is voor jou.

Functie-eisen

  • Je hebt enige ervaring of bent bereid het vak te leren
  • Je bent in het bezit van VCA (of bereid deze te halen)
  • Je bent een echte aanpakker en hebt ervaring om in de buitenlucht te werken.
  • Je kan goed in een team werken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wegenbouwbedrijf met ruim 65 jaar ervaring. 

Zij houden zich bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van infrastructurele projecten. Daarnaast adviseren ze opdrachtgevers om het beste resultaat te behalen.  Werken oplossingsgericht, waarbij ze anticiperen op vragen van relaties. Aan innovatie hechten zij veel waarde. Ook volgen ze veranderingen in de sector op en op die manier kunnen ze hun producten en diensten ontwikkelen om een hoge kwaliteit te garanderen.

Wat wij bieden

Je kunt snel starten in deze functie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en ontvangt een uurloon tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de cao van het bedrijf waar je aan de slag gaat. 

Kom jij graag in aanmerking voor deze vacature? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 5492840.

Deel deze vacature via