Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring in het melken van koeien? Op verschillende locaties in Drenthe zijn wij op zoek naar melkers. Ben jij op zoek naar een (bij)baan en werk jij graag met koeien? Lees dan snel deze leuke vacature voor melker.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid ga jij aan het werk bij één of meerdere melkveebedrijven in Drenthe. Je wordt ingezet voor de ochtend,- avond,- of weekendmelkingen. Als melker voer je de volgende werkzaamheden uit namelijk het opsluiten van de koeien in de wachtruimte, aanjagen in de melkstal en het melken van de koeien. Na jouw melkbeurt ga je de melkstal reinigen en maak je de ligboxen schoon. Soms behoort het voeren van de koeien en kalveren ook tot jouw werkzaamheden. Wanneer het werk en jouw beschikbaarheid het toestaan dan kun je diverse melkadressen met elkaar combineren. Het melken van koeien is goed te combineren met andere activiteiten zoals school of werk. Omdat de meeste melkveebedrijven gelegen zijn buiten de dorpskern ben je bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • ervaring als melker (bij voorkeur)
  • rijbewijs B en eigen vervoer (bij voorkeur)
  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Veel van de melkveebedrijven waar je komt te werken zijn familiebedrijven die al jaren bestaan. De grootte van het melkveebedrijf en het soort melkstal verschilt per boerderij.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om bij verschillende melkveebedrijven in Drenthe te melken. De beloning is conform cao Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kan hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden.

Wil jij graag als melker aan de slag bij Abiant? Wij bespreken graag jouw beschikbaarheid en gaan samen op zoek naar een leuke werkplek bij een melkveehouderij. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via