Vacature: (leerling) Grondwerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuizum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Wil jij bij een jong en dynamisch bedrijf opgeleid worden tot een grondwerker in de wegenbouw? Of ben jij een ervaren vakman? Misschien is het voor jou tijd om eens bij een ander bedrijf aan de slag te gaan én te kunnen profiteren van de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in de cao Bouw & Infra? Ga dan aan het werk bij TM Infra in Surhuizum!

TM Infra is sterk in asfaltwerk, het is aan jou de taak om voorbereidende werkzaamheden te treffen voordat er geasfalteerd kan worden. Zo leg je fundering (puinbaan) aan voordat asfalt gelegd wordt. Ook zet je kolken en voer je kleinschalig straatwerk uit zodat de oprit(ten) weer goed aansluiten op de weg. Zo nu en dan kun je ook ingezet worden om de asfaltploeg te assisteren. Samen met jouw collega’s leggen jullie strakke wegen, fiets- en wandelpaden aan. Verder brengen jullie verhardingen aan op bedrijfsterreinen en agrarische erven.

Als leerling grondwerker ga je met een ervaren grondwerker mee naar diverse klussen waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Als ervaren grondwerker ga je zelfstandig aan het werk of samen met een collega. De werkzaamheden van TM Infra vinden veelal plaats op relatief korte afstand van Surhuisterveen.

Functie-eisen

  • In het bezit van een VCA certificaat of bereid hier een dagcursus voor te volgen
  • In het bezit van het certificaat Veilig werken langs de weg of bereid hier een dagcursus voor te volgen
  • Rijbewijs B (E) en bij voorkeur eigen vervoer

Over het bedrijf

TM infra is inmiddels 10 jaar actief in de GWW sector en voert werkzaamheden uit voor overheidsinstellingen, hoofdaannemers, bedrijven en particulieren. Er eerst een fijne werksfeer en je komt te werken in een hecht team van 10 medewerkers.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en je werkdagen zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme kun je voor onbepaalde tijd aan het werk. Hierbij is de intentie om, na een periode op uitzendbasis, rechtstreeks bij TM Infra in dienst te treden. Het loon wordt gebaseerd op basis van de cao Bouw en Infra en wanneer je met eigen vervoer naar de klus rijd heb je recht kilometervergoeding. Ben jij een ervaren Grondwerker? Dan heb je in plaats van een ATV vergoeding recht op 20 atv dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) en bouw je pensioen op bij het pensioenfonds bpfBouw. Verder word je voorzien van werkkleding en gereedschap.

Wil jij binnenkort aan het werk bij TM Infra? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren op de vacature (leerling) grondwerker kan tot 15 april. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via