Vacature: Heftruckchauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Je komt te werken in een groot magazijn waar je helpt met het in- en uitladen van de vrachtwagens. Verder help je met het verplaatsen van artikelen om het magazijn op orde te houden. Na afloop van je werkdag zorg je ervoor dat de werkplaats netjes en verzorgd uit ziet. Kortom kan jij er voor zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt? Solliciteer dan nu en wordt onze nieuwe heftruckchauffeur. 

Met de heftruck kun jij al deze werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren en houdt jij rekening met de veiligheid. Daarnaast help jij je collega's in het magazijn waar nodig en werken jullie op een prettig manier samen.

 

Functie-eisen

  • Geldig heftruckcertificaat
  • Je hebt een proactieve houding en ziet het werk
  • Per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en een begrip in de drankenhandel. Ze bestaan sinds 1888 en is vanaf die tijd niet meer weg te denken. Wat begon als een klein bedrijfje in een keldertje aan de Oosterstraat is vandaag de dag een internationaal leverancier van speciaal dranken. Je komt dan ook te werken bij een gezond groeiend bedrijf waar veel uitdagingen zijn voor de toekomst. Een familiebedrijf met korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. Met jouw kennis en vaardigheden draag je bij aan verbeteringen in het logistieke proces.

Wat wij bieden

Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 14,- per uur afhankelijk van je ervaring. Je kunt bij dit bedrijf meteen voor langere tijd aan het werk. Ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan direct of uiterlijk voor 20 juli 2022.
Mocht je nog vragen hebben over de vacature als 'heftruckchauffeur' neem dan contact op met Abiant Groningen op 050-5492840.

Deel deze vacature via