Vacature: Assistent schilder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als assistent schilder draai jij je handen er niet voor om om schilders te helpen met werkzaamheden die vooraf gaan aan het daadwerkelijke schilderwerk. Zorg jij hiermee voor een blije klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistent schilder ben jij de onmisbare ondersteuning voor de schilders. Jij verricht allerlei werkzaamheden die vooraf gaan aan het daadwerkelijke schilderwerk, zoals schuren, plamuren, schoonmaken, voorbewerken en grondverven. Tijdens dit werk kom je op allerlei plekken bij zowel bedrijven als particulieren. Tijdens het werk krijg jij de mogelijkheid om verder te leren om ook daadwerkelijk schilderwerk, sauswerk en houtrot aan te pakken!

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • woonachtig in regio Bedum

Over het bedrijf

Het kleinschalige schildersbedrijf is gevestigd in de regio Bedum.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als assistent schilder bij onze opdrachtgever in de regio Bedum, eventueel is een parttime functie ook bespreekbaar. Jouw loon wordt vastgesteld conform cao en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Pak jij binnenkort allerlei klussen op als assistent schilder? Wacht dan niet te lang met reageren op deze vacature, maar doe het zeker voor 20 mei! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'assistent schilder' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. Je kunt ook altijd even bij ons binnenlopen. 

Deel deze vacature via