Vacature: Glasvezelblazer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als Glasvezelblazer werk je vanuit de groep Operations, onder de toegewezen Uitvoerder. Je zorgt ervoor, dat onder hoge druk en met behulp van inblaasapparatuur, verschillende tubes en glasvezelkabel(s) in een al bestaande of door een nieuw aangelegde HDPE-buis ingeblazen of bij geblazen worden. Daarnaast assisteert je als Glasvezelblazer bij het verleggen van leidingen en kabels. Je werkt samen met collega’s aan het aanleggen van nieuwe glasvezelverbindingen, de uitbreiding van bestaande glasvezelnetwerken, het opgraven van de handholes, het maken van de invoer bij de klant en het blazen van glasvezelkabel met behulp van blaasjets en compressoren. Daarnaast documenteert je als Glasvezelblazer de werkzaamheden, registreer je het werk en lever je revisies op aan de Uitvoerder.

Klinkt dit je niet bekend maar ben je wel nieuwsgierig? Dan komen we ook graag me je in contact om te kijken naar de mogelijkheden!

Functie-eisen

  • In het bezit van een VCA (of bereid deze te halen)
  • bezit van een rijbewijs B
  • Kunnen aflezen van werktekeningen (of bereid dit te leren)
  • Gemotiveerd om buiten te werken

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken bij overheden, grote aannemers en kabelbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Hierbij kunnen zij de klanten volledig ontzorgen, te beginnen bij het graven, blazen en lassen van glasvezelkabels tot het aanleggen van de netwerken. Ze opereren wereldwijd maar voornamelijk in de Benelux en Duitsland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime afwisselende baan bij een opdrachtgever die graag met je meedenkt, hier zijn dus volop doorgroeimogelijkheden als jij dat wil! Zie jij jezelf helemaal in de vacature "Glasvezelblazer" solliciteer dan gelijk maar voor 25 april. Twijfel je nog en wil je graag meer informatie neem dan contact op met ons Abiant vestiging Groningen via 050 549 2840

Deel deze vacature via