Vacature: Orderpicker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als orderpicker zorg jij ervoor dat de juiste goederen verzendklaar gemaakt worden. Hiervoor ga je zelfstandig en nauwkeurig te werk.

In deze functie ben je een verlengstuk van de logistieke afdeling en de schakel tussen logistiek en productie. Jij draagt jouw steentje bij om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Je bent verantwoordelijk voor goederen ontvangst, laden/lossen van inkomende goederen en controleert de bijgevoegde documenten en handelt de administratie af. Je verzameld spullen voor het verzenden en werkt ook mee bij het verpakken en tellen voor verzending.

Functie-eisen

  • ervaring als orderpicker
  • doorzetter
  • communicatief vaardig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit het magazijn worden dagelijks de bestellingen verzonden naar verschillende importeurs. Er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit materialen waardoor er een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd wordt bij de aankoop van artikelen. Het team waarin je komt te werken in een klein en gezellige groep mensen die allemaal even betrouwbaar zijn als jou. samen zorg je er van maandag tot en met vrijdag voor dat alle orders klaar zijn voor verzending.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor de komende maanden. Het salaris is afhankelijk van je ervaring tussen de € 10,00 en € 11,00 per uur. Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 29 april 2022.
Mocht je nog vragen hebben over de vacature magazijnmedewerker neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via