Vacature: Gevelbehandelaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Werk voor langere periode, fulltime en de kans jezelf te ontwikkelen. Dat zijn de kenmerken van onderstaande vacature. Geïnteresseerd? Lees dan snel waarom jij gevelbehandelaar moet worden.
Als medewerker gevelbehandelaar bestaan jouw werkzaamheden uit het aanbrengen van coatings, sloopwerkzaamheden, afdichten kelders, uithakken, voegen en beton repareren.

De ideale kandidaat beschikt over een technische afgeronde opleiding. Daarnaast ben je fysiek in goede conditie, heb je geen last van hoogtevrees en ben je fulltime inzetbaar.
Heb je geen ervaring maar ben je gemotiveerd het vak te leren? Meld je dan ook vooral ook aan!

Functie-eisen

  • Technische affiniteit is wel handig
  • Bij voorkeur werkervaring als gevelbehandelaar
  • Geldig VCA-certificaat (of bereidheid deze te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een unieke specialist op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met als doel het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het salaris is volgens de Schilders-cao; het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 13,- en € 17,- zijn.
Ben of ken jij de gevelbehandelaar die we zoeken? Solliciteer direct maar uiterlijk voor 19 juni 2022. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 - 5492840.

Deel deze vacature via