Vacature: Glazenwasser (veel werken met hoogwerker!)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Jij komt graag op bijzondere werkplekken en steekt graag je handen uit de mouwen om te zorgen voor blinkend schone ramen. Tijdens jouw werk pak je vaak de hoogwerker erbij om ook op moeilijk bereikbare plekken de ramen te wassen. Lees snel verder voor meer informatie!

Jouw dag als glazenwasser start dagelijks vanuit Bedum. Hier haal jij je middelen op zodat jij een dag kunt knallen in de specialistische reiniging. Jij wast namelijk niet alleen 'gewoon' de ramen, maar pakt de meer specialistische klussen op. Bijvoorbeeld klussen op hoogte waarbij je gebruik maakt van een hoogwerker, dit geeft jou een kick! Aan het einde van de dag kun je met een voldaan gevoel weer naar huis: klant tevreden, jij tevreden. 

Ook als je nog geen ervaring hebt als glazenwasser komen we graag in contact met jou, jouw nieuwe werkgever leert je graag het vak van glazenwasser.

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je een echte aanpakker bent en op zoek bent naar een afwisselende werkomgeving. Daarnaast is het fijn als jij het volgende toe kunt voegen:

  • rijbewijs B
  • zelfstandige houding
  • dienstverlenende persoonlijkheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf uit de omgeving van Bedum en bestaat al bijna 20 jaar. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgeroeid tot een mooie, grotere organisatie met een veelzijdige klantenkring. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van schone, frisse en opgeruimde kantoren en bedrijfspanden. 

Wat wij bieden

Ben jij fulltime beschikbaar? Dan bieden we jou een baan als glazenwasser met mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van jouw kennis en kunde ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij binnenkort beschikbaar om te starten als Glazenwasser in de omgeving van Bedum? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 27 mei. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'glazenwasser Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via