Vacature: Leerling monteur steigerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan in de steigerbouw maar heb je nog geen ervaring? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever uit Franeker zoeken wij een leerling monteur steigerbouw. Bij onze opdrachtgever zijn ontzettend veel mogelijkheden om door te groeien en ook een vast contract is een van de vele mogelijkheden. Ben jij de leerling monteur steigerbouw die wij zoeken? En wil je daarnaast ook zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan snel!

Als leerling monteur steigerbouw leer je in de praktijk het vak van steigerbouwer. Hierbij is het willen leren vele malen belangrijker dan je werkervaring. Concreet komen de werkzaamheden in de functie van leerling monteur steigerbouw neer op assisteren bij het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties in Noord Nederland. Je komt dus op veel verschillende locaties en je werkplek ziet er elke dag weer anders uit, super leuk en afwisselend dus. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Ook in stressvolle situaties houden jullie het hoofd koel en bedenken een passende oplossing. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. Om de veiligheid te borgen is een Vca-certificaat verplicht. Deze kun je op kosten van Abiant behalen mocht je nog geen Vca-certificaat in je bezit hebben, Het leuke van deze vacature is dat je binnen een jaar al een contract kunt krijgen bij onze opdrachtgever, ze investeren graag in hun medewerkers en willen je daarom ook graag voor lange tijd aan de slag houden.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • Vca-certificaat (bereid te halen, op kosten van Abiant)
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • gemotiveerd, betrouwbaar en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Onder de medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgever heerst een goede sfeer, Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. In het Noorden van Nederland staan ze bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Een plezierige werkomgeving staat voorop. Dit in combinatie met het leveren van optimale prestaties. Je kunt volop leren van je collega’s zodat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkracht in de steigerbouw. Op het moment dat je rechtstreeks in dienst treed bij de opdrachtgever kun je bij hen je steigerbouw certificaat behalen en op termijn door groeien tot monteur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-15:45. Je salaris is conform salarisschalen van de opdrachtgever en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 16 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via