Vacature: Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwo

Over de functie

Gemotiveerd, leergierig en bereid om in je eigen toekomst te investeren. Zijn dit kenmerken die je aanspreken en herken jij jezelf hierin? Dan is onderstaande vacature vast iets voor jou!

Wij zoeken aanpakkers die het vak van voeger in de praktijk willen leren. Als voeger ben je specialist in het aanbrengen en afwerken van voegen in het metselwerk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit renovatie en nieuwbouw voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat (of bereidheid deze te behalen)
  • lange periode beschikbaar
  • gemotiveerd en leergierig

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met als doel het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Wat wij bieden

Het gaat om een functie voor langere periode, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.
Het salaris is volgens de Schilders-cao; het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 11,- en € 15,- zijn.

Ben óf ken jij de gevelbehandelaar die we zoeken? Solliciteer direct, maar uiterlijk voor 30 april 2022.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via