Vacature: Lifeguard

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De favoriete activiteit van de gasten van onze opdrachtgever is zwemmen. Als lifeguard houd jij continu toezicht op de veiligheid van de gasten. Daardoor zorg jij ervoor dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van al het waterpret.

Tijdens jouw diensten als lifeguard leg je makkelijk contact met mensen en wijs je hun op een nette manier op de zwembadregels. In geval van nood kom jij als lifeguard gelijk in actie en verleen je wanneer nodig EHBO, reanimatie en/of reddend zwemmen. Dit leg je na afloop allemaal vast in een logboek. Ook controleer je de glijbanen op veiligheid en hygiëne. Aan het einde van de dag heb jij samen met je collega's ervoor gezorgd dat de gasten een onvergetelijke en veilige dag gehad hebben.  

Functie-eisen

  • EHBO en Reanimatie diploma
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Op een rustige dag bereid om schoonmaak klusje te doen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd op ongeveer 8 kilometer vanaf het centrum Groningen. Hier ligt een prachtig natuurbad met duikplanken en glijbanen. Voor de periode tot 4 september 2022 zoeken zij een lifeguard/ toezichthouder die gemiddeld 2 tot 3 middagen in de week beschikbaar is maar ook in het weekend af en toe een dienst wil draaien. Op drukke dagen werk je samen je collega's, maar op een dag wanneer het slecht weer is kan het voorkomen dat je ook alleen werkt. Je komt te werken in een gezellig team met veel ervaring.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris van €12,50 bruto per uur op een doordeweekse werkdag en in het weekend €15,00 bruto per uur. De meeste werkdagen zijn tussen de 5-8 uur per dag en tussen 10:00 uur en 19:00 uur.

Ben jij de lifeguard die wij zoeken voor deze zomer? Solliciteer dan per direct, maar uiterlijk voor 8 juli 2022. 

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? 

Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840

Deel deze vacature via