Vacature: Medewerker fietsenstalling NS stations

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en beschik jij over een flinke aanpakkersmentaliteit? Vind je het daarnaast geen probleem om een paar dagen van huis te zijn? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een medewerker fietsenstalling voor NS Stations.

Jij gaat op diverse NS stations door heel Nederland onderhoud verzorgen aan de fietsenstalling en kluisjes. Naast de onderhoudswerkzaamheden worden de kluisjes ook gebouwd en geplaatst. Wij zijn op zoek naar een medewerker met twee rechterhanden die het werk ziet liggen. Jij draag bij aan een goede werksfeer en werkt graag in een klein team. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden door heel Nederland ben jij bereid om daar te blijven overnachten. Je vertrekt maandagmorgen vroeg samen met 4 collega's naar jouw werklocatie. Op donderdagavond stap je weer in de auto terug zodat je op tijd weekend hebt. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • bereid in de kost te gaan
  • twee rechterhanden
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote organisatie die gespecialiseerd is in industriële reiniging en gevelreiniging. Deze diensten worden geleverd aan de industrie, bedrijfsleven en overheid. Elke dag staat er een leuk en vaste club klaar die de handen uit de mouwen steekt om samen het werk af te ronden.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een bruto uurloon van € 14,- per uur conform cao schoonmaak. Dit uurloon is inclusief een extra toeslag van € 1,50 voor de overnachtingen. Voer jij je werkzaamheden naar tevredenheid uit en pas je goed binnen het team? Dan is de kans reëel dat je na een jaar werken wordt overgenomen door de opdrachtgever. Heb je interesse in de vacature medewerker fietsenstalling NS stations? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar voor 19 mei op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.  

Deel deze vacature via