Vacature: Deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA-er)

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als DAV-er en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar je mensen begeleidt in het goed en veilig saneren van asbest? Dan is de vacature Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering  (DTA-er) net wat voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een DTA-er (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering). Als DTA-er bewaak en zie je toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden en draag je zorg voor de handhaving en uitvoering van de bedrijfsregels. Daarnaast houd je toezicht op het dragen van de juiste werkkleding. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het aansturen, begeleiden en controleren van DAV-ers (Deskundig Asbest Verwijderaars) en  assisteer je ook collega DTA-ers en DAV-ers bij alle voorkomende werkzaamheden. Je verzorgt tevens de noodzakelijke administratie en houd je deze bij en ben Je tevens flexibel inzetbaar voor werkzaamheden in andere segmenten en draait piketdiensten.

Heb je nog geen ervaring als DTA-er, maar wil je het vak wel graag leren? Geen probleem, ook dan heb we voldoende mogelijkheden!

Functie-eisen

  • geldig DTA-certificaat 
  • relevante werkervaring als DTA-er
  • VCA-VOL
  • geldige medische keuring asbest
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in Noord- en Midden-Nederland in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland. De wortels liggen in de agrarische sector. En die achtergrond is terug te vinden in de bedrijfscultuur van nu; praktische aanpakkers waarbij afspraak ook gewoon afspraak is. Onze opdrachtgever is al ruim 25 jaar gecertificeerd voor het verwijderen van asbest.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd, waarbij een jaarcontract tot de mogelijkheden behoort. Bij het goed bevallen van beide kanten behoort een contract voor onbepaalde tijd of een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris voor een DTA-er ligt tussen de € 14,97 en € 18,91 bruto per uur en is conform de cao Bouw en Infra. Daarnaast wordt je vanaf dag 1 aangemeld bij het BPF Bouwpensioen.

Ben je enthousiast geworden en zie jij een toekomst als DTA-er helemaal voor je? Reageer dan voor 19 mei 2022 op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Asbest in Groningen op het telefoonnummer  050 206 02 01.  

Deel deze vacature via