Vacature: Private lease adviseur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Private Lease ingewikkeld? Voor jou niet!

Jij weet als private lease adviseur wat een goede dienstverlening en goede advisering inhoudt. Jij hebt de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Gedurende jouw werkdag adviseer je bestaande en nieuwe klanten, zorg je voor op maat gemaakte offertes en lever je auto's af. Daarnaast pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Een interessante functie in een dynamische markt.

Functie-eisen

  • rijbewijs B is een must
  • HBO werk- en denkniveau
  • interesse in auto's
  • ervaring met Excel en Word

Binnen onze opdrachtgever is daarnaast meer behoefte aan technische kennis; ervaring bij een dealer op een werkplaatsreceptie sluit hierbij goed aan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft in de afgelopen vijftien jaar al heel wat kilometers gemaakt, maar rijden niet langs de gebaande paden. Sinds 2006 maakt zij het leasen van een auto toegankelijk voor de particulier, hiermee was onze opdrachtgever de eerste in Nederland. Iedere dag streven ze naar de beste service en transparantie, met als gevolg veel tevreden en trouwe klanten die na afloop van het leasecontract gewoon wéér een auto bij ons komen uitzoeken. Dit alles onder een hardwerkende, maar zeer gemoedelijke (werk)sfeer met plezierige collega's en goede koffie!

Wat wij bieden

Zowel een parttime als fulltime dienstverband is mogelijk. Dit kan in gezamenlijk overleg worden vastgesteld. Tot de werkdagen behoren in ieder geval de vrijdag en zaterdag. Daarnaast bieden we een goed pakket arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal en Techniek en uiteraard de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Voor vragen of meer informatie over deze vacature van "private lease adviseur" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Ga jij solliciteren? Doe dit dan door te klikken op de button "solliciteren" en voor 20 mei aanstaande.

Deel deze vacature via