Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Kan het voor jou niet schoon genoeg zijn? Ben jij dé poets koning(in) die wij zoeken?! Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we in Buitenpost een medewerker die kantoren in een groot bedrijf wil schoonmaken. Ben jij de enthousiaste schoonmaker die we zoeken? 

Onze opdrachtgever zoekt enthousiaste medewerkers die de kantoren van een groot bedrijf in Buitenpost willen schoonmaken. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afstoffen, stofzuigen, vloeren dweilen en het schoonmaken van het sanitair. Ook behoort het schoonmaken en onderhouden van het koffiezetapparaat tot je takenpakket. Het is geen probleem als je geen ervaring hebt opgedaan, je krijgt hier alle mogelijkheid om het vak te leren! Je mag zelf bepalen of je in de ochtend of in de middag wil werken. In de ochtend werk je van 7.00 uur tot 10.00 uur. In de middag werk je van 14.30 uur tot 16.30 uur. Of allebei natuurlijk! Zie jij jezelf hier wel werken? We komen graag in contact. 

Functie-eisen

  • enthousiast
  • oog voor detail
  • gemotiveerde, harde werker

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf waar je voor aan de slag gaat bestaat al sinds 2010 en is gevestigd in Leeuwarden. Ze doen zowel dagelijkse schoonmaak als specialistische schoonmaakwerkzaamheden in heel Noord-Nederland. Daarnaast is het bedrijf sterk in multiservice. Hierbij kun je denken aan catering, groenvoorziening en afvalverwerking. Onze opdrachtgever is een platte organisatie, waar met zeer korte lijnen wordt gewerkt. Ze zijn helder en transparant, vergelijken appels met appels. Zo krijg je een goed beeld van wat ze doen. Met een team van enthousiaste medewerkers zijn zij voor vele instellingen en bedrijven in Friesland en de rest van het Noorden dé partner als het gaat om schoonmaak dienstverlening.

Wat wij bieden

Het betreft een dienstverband eerst voor een paar weken, maar wel met uitzicht voor een langere periode. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 9,46 en € 11,83 bruto per uur zijn, afhankelijk van je ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Buitenpost? Solliciteer dan voor 21 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden, telefonisch te bereiken op 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via