Vacature: Werkvoorbereider W-installaties

  • Salaris Tussen € 2800,- en € 3600,-
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Toe aan een volgende stap of een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een relatie in Oost-Groningen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider W-installaties.

Als werkvoorbereider W-installaties zorg je bij onze relatie voor het coördineren van verschillende projecten tegelijkertijd. Je organiseert en controleert werkzaamheden en werkt nauw samen met de projectleider, tekenaar en monteurs in de uitvoering. Je team voert verschillende projecten uit binnen de utiliteit en de woningbouw, van kleine aanpassingen tot grote multidisciplinaire opdrachten. Dit is uiteraard gericht op de aanleg van en het onderhoud aan werktuigkundige installaties op verschillende gebieden, zoals koeling, CV en water. Ook kan het opstellen van offertes deel uit maken van je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt een technische achtergrond
  • Je hebt ervaring als werkvoorbereider
  • Een afgeronde technische opleiding


Je bent niet bang om je mening te geven en bent punctueel in het zorgen dat gemaakte afspraken met leveranciers nagekomen worden.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever met een gevestigde naam binnen de installatietechniek in Oost-Groningen. Deze organisatie richt zich hoofdzakelijk op interessante nieuwbouw- en onderhoudsprojecten binnen de utiliteit op zowel het gebied van E & W. Het betreft een serieus bedrijf met tientallen medewerkers en een fijne laagdrempelige cultuur. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

Wij bieden een goed salaris bij een werkgever met een uitstekende, laagdrempelige bedrijfscultuur. Daarnaast gaat het om een afwisselende en technische uitdagende functie voor langere tijd. Je krijgt een grote mate van vrijheid in de uitvoering van je werk en er is ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Heeft deze vacature Werkvoorbereider W-installaties jouw interesse gewekt of wil je graag meer weten? Stuur dan jouw sollicitatie voor 20 mei op of neem contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 11 76 10 36 of het team van Abiant Techniek via 050 - 206 0200.

Deel deze vacature via