Vacature: Accountmanager Stadskanaal

 • Salaris € 2579 - € 3489
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Standplaats Stadskanaal
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Bij Abiant in Stadskanaal werkt dagelijks een team van professionals in een ruim kantoor met een open en gemoedelijke sfeer. Vanwege groei zijn we op zoek naar een accountmanager. Je komt te werken in een energieke en zelfsturende groep van nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar óók voor jou!

Is sales jouw tweede natuur en wil je samen met het commerciële team de markt verder uitbouwen? Wil jij het (online) gezicht van de vestiging zijn en krijg jij energie van het binnenhalen van zowel nieuwe klanten als kandidaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers. Prospects weet jij te overtuigen om zaken te doen met Abiant. Je krijgt dit voor elkaar door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten. Dit doe je door (vrijblijvend) interessante kandidaten aan te bieden en door gebruik te maken van je netwerk. Richting opdrachtgevers adviseer je over personele vraagstukken.

In de huidige marktsituatie krijg je de uitdaging om ook de juiste uitzendmedewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit kun je onder andere realiseren door Abiant te presenteren op beurzen, scholen en soortgelijke evenementen. Je hoeft dit niet alleen te doen, want je hebt geregeld contact met collega’s  over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct vast. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant. Je bent daadkrachtig, creatief en benaderbaar. Vanzelfsprekend ben jij een teamspeler met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
 • flexibiliteit, het vermogen om snel te schakelen en de juiste prioriteiten te stellen
 • energie en creativiteit
 • kennis van de markt in de regio is mooi meegenomen

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Onze medewerker en opdrachtgevers bedienen wij vanuit elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie. Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een uitdagende functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op verlenging
 • een functie van 32 tot 37,5 uur per week
 • afhankelijk van je ervaring een salaris tussen € 2.579,- en € 3.489,- op basis van 37,5 uur
  per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • auto van de zaak
 • laptop en mobiele telefoon
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Kun jij je vinden in ons profiel en zie je jezelf al door Stadskanaal en omgeving rijden als accountmanager? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV en (beknopte) motivatie. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met vestigingsmanager Bas Mulder, bereikbaar op 06-11 00 34 30 en/of bmulder@abiant.nl. Voor vragen over de selectieprocedure is Marije Klomp (corporate recruiter) op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op 06-23 70 99 91.

Deel deze vacature via