Vacature: Ervaren Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Peize
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe, frisse werkomgeving bij een leuke opdrachtgever? Lees dan snel verder! Voor een relatie in de omgeving Tolbert zoeken wij een ervaren elektromonteur.

Als monteur E ga je hoofdzakelijk aan de slag in de utiliteit en zo nu en dan in de industrie en hoogwaardige woningbouw, een functie met afwisseling dus. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk gericht op de nieuwbouw en het onderhoud van elektrotechnische installaties en data-installaties. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en je werkgever ondersteunt in alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Deze projecten voer je zelfstandig uit en je bent wanneer nodig in staat om leerlingen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Kortom een afwisselende functie met veel ruimte voor jouw eigen inbreng en zelfstandige werkwijze.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek
  • NEN3140, NEN1010 en VCA
  • Je bent communicatief vaardig en representatief
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je hebt werkervaring als monteur E

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever met een gevestigde naam binnen de installatietechniek in de omgeving van Tolbert. De projecten richten zich hoofdzakelijk op interessante nieuwbouw- en onderhoudsprojecten binnen de utiliteit op zowel het gebied van E & W. Het betreft een gezond bedrijf met een geweldig team en een fijne laagdrempelige bedrijfscultuur. Er zijn volop mogelijkheden en aantrekkelijke secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan voor langere tijd als Elektromonteur in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 20 mei. Het uurloon ligt tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen met Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 11 76 10 36 of het team van Abiant Techniek via 050 - 206 0200 

Deel deze vacature via