Vacature: Medewerker teelt

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Word jij altijd blij van de mooie bloemenvelden met vrolijk gekleurde tulpen en lelies? Lees dan snel deze vacature want nabij Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker teelt.

Als medewerker ga jij alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren die bij de bloementeelt komen kijken. Hierbij kun je denken aan landbewerking met de trekker en gewasverzorging zoals spuiten en onkruid wieden. Je word ingezet bij het snijden van de bloemen en verricht onderhoud aan installaties en werktuigen. Wij zijn op zoek naar een medewerker met ervaring in de akkerbouw of bloementeelt. In de agrarische sector heb je veel te maken met piekmomenten. In deze periodes ben jij bereid om extra uren te werken om samen met jouw collega's ervoor te zorgen dat de bloembollen tijdig in de grond gaan en de bloemen op tijd worden gesneden.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • in bezit van spuitlicentie (bij voorkeur)
  • technisch onderlegd
  • affiniteit met akkerbouw of bloementeelt

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeeltbedrijf in de omgeving van Beilen. Er worden verschillende bloemsoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team.  

Wat wij bieden

Je komt te werken in een jong en dynamisch team en bieden jou daar een leuke werkplek waar je het gehele jaar kunt werken. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 13,- conform cao Open Teelten. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij die gemotiveerde allround teeltmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk en je kunt op zeer korte termijn starten. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via