Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en deins jij niet terug voor fysiek hard werken? Ga dan aan de slag als productiemedewerker beton in Harlingen!

Als productiemedewerker ben jij betrokken bij het productieproces van betonplaten. Je begint met het schoonmaken van de betonbekisting en voorziet deze van een laag olie. Daarna leg je de betonnetten in de bekisting. Vervolgens ga je assisteren bij het betonstorten en zorg je ervoor dat het beton wordt geëgaliseerd. Als het beton is uitgehard verwijder je de bekisting en leg je de betonplaat op de juiste plek. Productiemedewerker beton is een functie waarbij je veel fysiek werk verricht. Het is dus belangrijk dat dit voor jou geen probleem is! 

Functie-eisen

  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Harlingen
  • Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem

Over het bedrijf

Je gaat voor een klein en gemoedelijk bedrijf aan het werk dat diverse diensten aanbied.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 13,-. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat, beschik je hier niet over dan kan Abiant daar door middel van een dagcursus in voorzien. 

Wil jij graag aan de slag als productiemedewerker beton in Harlingen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk op 20 mei. Heb je nog vragen over de vacature productiemedewerker beton? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. 

Deel deze vacature via